Noella Grossist

Den underliggande filosofin hos Noella är att skapa feminina modedesigner, som alltid är relevanta för dig som älskar mode.

 

Vi omfamnar den modiga flickan med vårt modiga intryck av de senaste trenderna. Ett Ready-to-wear-märke med feminina silhuetter som grundades år 2016. Onlinevänligt snabbt modevarumärke baserat i Danmark.

 

Med ett framåtblickande tillvägagångssätt gentemot de senaste trenderna arbetar vårt team av dynamiska designers med största engagemang för att se till att vår samtida design alltid är tillgänglig för alla - de vidtar omedelbara åtgärder när de upptäcker ett säsongsbetonat måste.

 

Varumärket grundades av Lau Kjaer Knudsen & Mikael Øvad - ett team med mer än 30 års erfarenhet inom både detaljhandel, grossist- och varumärkesbyggande.

 

Är du återförsäljare och vill besöka vår B2B-webbshop?

https://app.traede.com/shop/66237

 

Vill du sälja vårt varumärke i din butik? Kontakta Thomas på: te@noellafashion.com

Är du återförsäljare och har allmänna frågor angående vårt varumärke? Kontakta oss på: loe@noellafashion.com eller på telefon: 25 94 41 35

 

Har du ett krav angående våra Noella-produkter? Kontakta oss på: claims@noellafashion.comÄr du återförsäljare och vill besöka vår B2B-webbshop?