Leverans- & Återsändningspolitik

🏪  Schenker Paketbutik - GRATIS vid köp för mer än 699 SEK

Köp för under 699 SEK - Frakt: 69 SEK

Du kan välja leverans via Schenker till en paketbutik nära dig. Du kommer att motta en sms eller e-melj när den har ankommit och är klar för avhämtning.

 

 

Beställningstatus

När din beställning har blivit ivägskickad kommer du motta en e-mejl från oss. Denna e-mejl är också ditt kvitto och i den hittar du en länk till spårning av din beställning. Var uppmärksam på, att det kan ta upp till 24 timmar före transportören aktiverar spårningen på hemsidan. Du kan också kolla ditt beställningsstatus och hitta spårningsinformation här på hemsidan. Om du har ett konto hos oss ska du bara logga in och hitta informationen under “Beställningar”. Du är också alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor angående lokalisering av din beställning.

 

 

 

Enkel och billig återsändning 

✅ Billig återsändning
Om du önskar att återsända för att få tillbaka pengarna och samtidigt använder den bilagda returetikett så drar vi från en administrationsavgift på 99 SEK.
 
Alternativt kan du också själv betala för din återsändning, med du ska vara uppmärksam på att om du använder den bilagda returetiketten så är din packe spårad och försäkrad.
 


✅ Snabb återsändning
Vi behandlar snabbt din återsändning kort tid efter att den inkommit på vårt lager. Behandlingen tar ca. 1-3 vardagar.
 
Noellafashion.se ger dig självklart 30 dagars full returrätt giltig från den dagen du mottar dina varor. Varorna ska återsändas oanvända och i samma tillstånd som vid mottagningen.
 
 

Såhär gör du:

1. Fyll ut ångerblanketten (den kan printas nederst på sidan) och packa ned den tillsammans med de varor som du önskar att återsända - du kan återanvända Noella-posen som varorna blev levererade i.

2. Sätt fast den bilagda returetiketten på posen/packen. Denna etikett är förbetald av oss.

3. Lämna över paketet till Schenker.

4. Kom ihåg att be om ett kvitto med ett paketnummer - detta är din försäkring om packen blir borttappad under vägen, eftersom du själv har ansvar över paketet tills den ankommer till oss igen.

5. Vi återbetalar pengarna på ditt konto så snabbt det är möjligt och senast 14 dagar efter mottagning. Återbetalningen sker på samma betalningskort som genomförde köpet med. Det kan gå upp till 30 dagar före du mottar återbetalningen beroende på vilket kort du har använt.

 
Packen blir automatiskt skickad direkt till våran adress om du använder den bilagda returetiketten. När vi har mottagit varan och godkänt returneringen, kommer vi så snabbt som möjligt att överföra köpbeloppet för varan till ditt konto. Vi återbetalar bara till det kreditkort som varan blev köpt med. Detta är för att undvika olaglig användning av stulna kreditkort. Kom ihåg att bifoga retur formulären, vart du har noterat om du önskar pengarna tillbaka eller ombytning till annan storlek. Spara alltid ditt postkvitto som dokumentation att varan har blivit skickad. Tiffany betalar inte för returnering av varor.
 
 

Hitta retur formulären här

Tryck här och hitta retur formulären


 
Är det ett klagomål?

Önskar du att klaga över din vara ska vi alltid få reda genom e-mejl (info@noellafashion.com). I mejlen ber vi dig om att upplysa ditt beställningsnummer, samt bifoga bilder som visar varans tillstånd och vad klagan handlar om. Varan kan först skickas tillbaka när du har mottagit svar från oss.