Leverans- & Återsändningspolitik

🏪  DHL - Ütlämningsstället - GRATIS vid köp för mer än 699 SEK

Köp för under 699 SEK - Frakt: 69 SEK

🏪  PostNord - Ütlämningsstället - 19 SEK vid köp för mer än 699 SEK

Köp för under 699 SEK - Frakt: 89 SEK

🏪  PostNord - Hemleverans - 49 SEK vid köp för mer än 699 SEK

Köp för under 699 SEK - Frakt: 119 SEKDu kan välja leverans via Schenker till en paketbutik nära dig. Du kommer att motta en sms eller e-melj när den har ankommit och är klar för avhämtning.

 

 

Beställningstatus

När din beställning har blivit ivägskickad kommer du motta en e-mejl från oss. Denna e-mejl är också ditt kvitto och i den hittar du en länk till spårning av din beställning. Var uppmärksam på, att det kan ta upp till 24 timmar före transportören aktiverar spårningen på hemsidan. Du kan också kolla ditt beställningsstatus och hitta spårningsinformation här på hemsidan. Om du har ett konto hos oss ska du bara logga in och hitta informationen under “Beställningar”. Du är också alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor angående lokalisering av din beställning.

 

 

 

Enkel och billig återsändning 

✅ Billig återsändning
Om du vill skicka tillbaka för att få pengarna tillbaka och samtidigt använda vår returetikett drar vi av en administrationsavgift på 99 SEK.

 

Ladda ner din returetikett här: Klik her

 
Alternativt kan du också själv betala för din återsändning, med du ska vara uppmärksam på att om du använder den bilagda returetiketten så är din packe spårad och försäkrad.
 


✅ Snabb återsändning
Vi behandlar snabbt din återsändning kort tid efter att den inkommit på vårt lager. Behandlingen tar ca. 1-3 vardagar.
 
Noellafashion.se ger dig självklart 30 dagars full returrätt giltig från den dagen du mottar dina varor. Varorna ska återsändas oanvända och i samma tillstånd som vid mottagningen.
 
 


Är det ett klagomål?

Önskar du att klaga över din vara ska vi alltid få reda genom e-mejl (info@noellafashion.com). I mejlen ber vi dig om att upplysa ditt beställningsnummer, samt bifoga bilder som visar varans tillstånd och vad klagan handlar om. Varan kan först skickas tillbaka när du har mottagit svar från oss.