Enkel och billig återsändning

✅ Billig återsändning
Om du önskar att återsända för att få tillbaka pengarna och samtidigt använder den bilagda returetikett så drar vi från en administrationsavgift på 79 SEK.
 
Alternativt kan du också själv betala för din återsändning, med du ska vara uppmärksam på att om du använder den bilagda returetiketten så är din packe spårad och försäkrad.
 

✅ Snabb återsändning
Vi behandlar snabbt din återsändning kort tid efter att den inkommit på vårt lager. Behandlingen tar ca. 1-3 vardagar.
 

Noellafashion.se ger dig självklart 14 dagars full returrätt giltig från den dagen du mottar dina varor. Varorna ska återsändas oanvända och i samma tillstånd som vid mottagningen.

  

Har du en beställning att returnera?

Följ dessa steg för att slutföra en returprocess:

 

1.  Besök sidan: Noella retursystem

2.  Logga in med din e-post och ordernummer som du hittar i din orderbekräftelse.

3.  Ange antalet varor du vill returnera och välj sedan anledningen till detta. Tryck sedan på "Choose return method"

4.  Tryck sedan på "Please select how you want to return" och välj "Få returetikett som ska skickas med e-post"

5.  Tryck sedan på den svarta knappen: Return Items

6.  Du kommer vanligtvis att få ett e-postmeddelande med en returetikett och retursedel inom 5 minuter. Skriv ut dessa och bifoga retursedeln i paketet och returetiketten tejpad på utsidan.

 

OBS: Se till att lämna in ditt returpaket till det leveransföretag som står på din returetikett. Till exempel, Bring.

 

Om du återanvänder din Noella-påse är det viktigt att du täcker originaletiketten.

 

När får jag min återbetalning?

Det kan ta upp till 14 dagar från det att vi tar emot ditt returpaket tills pengarna är tillbaka på ditt konto. Så fort vi fått ditt paket kommer vi att göra vårt bästa för att du ska få pengarna så snart som möjligt. Vi strävar efter att återbetala beloppet samma dag som paketet tas emot, även om det kan ta upp till 3 arbetsdagar innan återbetalningen sker. Dessutom kan det ta 1-7 bankdagar innan pengarna finns tillgängliga på ditt konto. Observera att handläggningstiden är från det att vi tar emot paketet på vårt lager.

Beloppet kommer att återbetalas till det kort som användes när du gjorde beställningen. Tyvärr kan vi inte återbetala pengarna till ett annat konto.


Är det ett klagomål?

Önskar du att klaga över din vara ska vi alltid få reda genom e-mejl (info@noellafashion.com). I mejlen ber vi dig om att upplysa ditt beställningsnummer, samt bifoga bilder som visar varans tillstånd och vad klagan handlar om. Varan kan först skickas tillbaka när du har mottagit svar från oss.